Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kövér Laci meg a "kommunisták"
  2013-03-18 19:37:44, hétfő
 
  2013.03.18. 04:31
Kövér Laci meg a "kommunisták"


Te, ostoba, ott fent a pulpituson!

Igen, te, aki annyi tiszteletet sem érdemel, hogy a titulusán szólítsák. A tiszteletet ugyanis kiérdemelni szokás, neked meg ez nem sikerült.

Olvasom az tegnapi agymenésed összefoglalóját és csak kapkodom a fejem. Tudod a hadoválás arról, hogy vágtak ki a németek legutóbb hidegen hagy. Egy unott ásítással elintézem a kötelezően felmondott habonyárpi leckét a rezsicsökkentés vs alaptörvény módosítás mesedélutánról, hisz közjogi méltóság helyett te is csak egy ócska káder vagy akit ezért tartanak. De mikor veszed magadnak a bátorságot és kedvesen lekomcsizol, akkor elindul fejembe a vér, aranyapám, és nem hadakozok a kísértéssel, hogy a helyedre tegyelek.

a mai tüntető fiatalok apukája valószínűleg olyan kommunista vezető volt, akik ellen a rendszerváltás idején ők tüntettek.

Érdekes kijelentés ez. Azt kitalálhattad, hogy vagy olyan korú gyerekem akikről beszéltél, de az sem titok, hogy részt vett diáktüntetésen a Nagy Tandíj És Röghöz Kötés Háború idején. Ettől szerinted én olyan kommunista vezető voltam, aki ellen te, a kibaszott hős tüntetni méltóztattál.

Aha.

Az első probléma annyi, hogy te tizenhárom évvel hamarabb találtál megszületni, mint én. Mondd csak jópofa fiú, a Fidesznek már a kezdeteknél is hajlandósága volt a diákok ellen tüntetni? Mert én, a renitens gyerekem apja még iskolás voltam akkor, és nem kommunista vezető.

A kettes számú probléma, hogy az én családom nem rendelkezik tanácsköztársaságig visszamenő szocdem pedigrével, mint a tiéd, ahogy voltál kedves elbüszkélkedni vele az Indexnek adott interjúban. Az én nagybátyám nem jaszkarizhat sehol - "Laci édesapja, két lánytestvérem és magam is párttagok voltunk" - a családi pedigrével, mert nekünk ilyen nem jutott. Tudom, hogy így nem vagyok elég nerkompatibilis, de mit tehetnék, ha én a "Szocialista Hazáért Érdemrend" bűvölete helyett csak a demokrácia és szólásszabadság igényét hoztam otthonról?

Ha egymás mellé teszem kettőnk életrajzát akkor is szembe ötlenek a különbségek.

86'-ban 14 évesen, elsős középiskolásként megtagadtam a belépést a KISZ-be. Pedig kurvára akarták, mert iskolarádiót nem vezethetett rendszeren kívüli szakadár egyén, ezért először kapacitáltak, később kicsit ráhatással igyekeztek befolyásolni minden eredmény nélkül.

Hol voltál és mit csináltál te ekkor? Az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézet munkatársa voltál, mert elbírta az az érzékeny gyomrod. Tudjuk, ne is mondd, fiatal voltál és kellett a pénz, blabla, hogyne.

kövér.gif

88'-ban végre magánkiadásban megjelenhetett az első Ricse nagylemez, mi közelharcot vívtunk az iskolai cenzúrával, hogy lejátszható-e iskolarádióban olyan szám ami azt mondja, "Térden állva csak térden állhat a szó."

Hol voltál és mit csináltál te ekkor? A Népfrontos Stumpf bábáskodása mellett megalapítottátok a Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetséget - illetve mit is beszélek, hiszt ezt a nevet végül elvetettétek, szóval a Fideszt. Majd néhány hónappal később szintén Stumpf bábáskodásával és Pozsgay jóváhagyásával, a kongresszusotok kétharmados - micsoda véletlen - támogatásával beléptetek a KISZ utódszervezetének tekinthető MISZOT-ba, aminek te magad alelnöke lettél Gyurcsány Ferenccel együtt. Ekkor még - az átkosban, ugye - törekvésetek volt a hatalom megosztása, ami mára hogy megváltozott.

De ebben az időszakban álltál az "idegentőke szolgálatában" is, a Soros Alapítvány és a pénze akkoriban még nem volt büdös, te sem voltál finnyás, eszedbe sem jutott fikázni ahogy most teszed, mikor nem titeket pénzelnek és nektek osztanak tanácsot, hanem az ellenetek tüntető diákoknak. Tudjuk, ne is mondd, fiatal voltál és kellett a pénz, blabla, hogyne. Ha Soros akkor tudja mi lesz belőled meg a főnöködből, akkor egy petákot nem fordít rátok, de nem volt látnok a jóember.

Azóta eltelt huszonegynéhány év. Én felnőttem, megszülettek a gyerekeim, soha semmilyen politikai szervezetnek nem voltam és nem leszek tagja, azt hittem kilencvenben rendszert váltottunk és mekkorát tévedtem. Te voltál az SZDSZ-szel közös rohattliberális jelölt még csikó korodban, térdre imádkoztattad a csuhásokat a Nagy Megtérés előtt, dobtál egy köteles beszédet, és amíg én a versenyszférában GDP-t termelve nyomom az ipart máig, te böcsülettel megmásztad a szamárlétrát, egy másodperc termelő munkát nem végezve váltál az ország legdemagógabb közjogi kulijává. A pártodnak kétharmados többségével esze ágában nincs nyilvánosságra hozni az ügynöklistákat, sőt, egy besúgót neveztek ki és hagytok ámokot futni az MTVA élén. Eszetekben sincs elvenni mondjuk Stumpf Pisti apósától, az egykori belügyminiszter és besúgójelentés haszonélvező Horváth Istvántól a komcsi nyugdíjat, csak a pofátok óriási.

Te, meg a pártod azzal a Pozsgay Imrével ünneplitek október huszonharmadikát, aki 1957-ben a Petőfi népében ,,Tépett szájú, hasított körmű sok kis senkinek" nevezte a forradalmárokat, árulónak és revizionistának Nagy Imrét. Ezzel az emberrel írattatok magatoknak alaptörvény, aminek negyedik módosításával elértétek, hogy az ellensúlyok kiiktatásával ugyanúgy ne gátoljon titeket semmi az ég egy világon, ahogy Kádárt se gátolta. A hatalommegosztás elve elavult, kifakult gondolat lett, az csak addig volt érdekes amíg Jani bátyátok alatt nem jutott belőle egy morzsa se.

És te kommunistázol le engem, töki? Tényleg?

Pedig belőlem csak a gyerekéért bármikor és bárkivel szemben kiálló szülő vált, meg választópolgár. Nem ülnek az ölemben a múlt kommunista bölényei úgy, ahogy a tiédben, cserébe szó nélkül hajlandó vagyok összedobni bármilyen kirótt büntetést amivel a "gyerekeinket" sújtjátok. Mert: “Azt a precedenst nem szabad megengedni senkinek, hogy úgy érezze, büntetlenül megsértheti a törvényt" - és tényleg nem lehet. Jól is néznénk ki, ha holmi diákok megengedhetnék maguknak a büntetés nélküli jogsértést, ami kizárólag ÉdesViktornak privilégiuma mondjuk kordonbontáskor, az AB döntéseinek felülírásánál, és aminek fennhatósága természetesen kiterjed a propaganda videójának szereplőire is.

Jó, ha időben megtanulják: elül ülnek a világos kékek a ner buszán, ők, a sötétkékek meg kussolhatnak hátul.

Éppen ezért nem kérem, hogy a jogsértő pártól kérjétek el azt a fejenként húszezret ami az autópályán övhasználat elmulasztásáért jár, de legalább hirdessétek már ki, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel amnesztiát kapnak. Hadd ne kelljen a holnap hajnalt is azzal kezdeni, hogy ezúttal a seggszáj miatt küldelek el a picsába.

Köszelőre, oszt'jónapot!

http://varanus.blog.hu/2013/03/18/kover_laci_meg_a_kommunistak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: huszonharmadikát, hatalommegosztás, versenyszférában, középiskolásként, megalapítottátok, huszonegynéhány, revizionistának, rezsicsökkentés, összefoglalóját, kordonbontáskor, forradalmárokat, elmulasztásáért, nerkompatibilis, belügyminiszter, szólásszabadság, rohattliberális, kongresszusotok, jóváhagyásával, választópolgár, diáktüntetésen, nyilvánosságra, ügynöklistákat, mesedélutánról, besúgójelentés, bábáskodásával, megjelenhetett, magánkiadásban, rendszerváltás, elbüszkélkedni, iskolarádióban, megengedhetnék, módosításával, lánytestvérem, imádkoztattad, kitalálhattad, legdemagógabb, titulusán szólítsák, tiszteletet ugyanis, tegnapi agymenésed, hadoválás arról, németek legutóbb, unott ásítással, kötelezően felmondott, ócska káder, helyedre tegyelek, rendszerváltás idején, első probléma, diákok ellen, renitens gyerekem, kettes számú, családi pedigrével, első Ricse, Kövér Laci, Nagy Tandíj És Röghöz Kötés Háború, Szocialista Hazáért Érdemrend, MSZMP KB Társadalompolitikai Intézet, Népfrontos Stumpf, Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetséget, Gyurcsány Ferenccel, Soros Alapítvány, Nagy Megtérés, Stumpf Pisti, Horváth Istvántól, Pozsgay Imrével, Nagy Imrét,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Julian Brass gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jó éjszakát  Reggel van  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  képre írva  Facebookon kaptam  Fehér virág  Hiányzik  Hiányzik  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nagyon különös  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Mindig jusson idő nevetni  Alázat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Radikális szeretet  Szívem  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Png csokor  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png kislány  Bounty krémes  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Png virág  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alázat  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Az engedelmesség miért nem vál...  Idő  Bounty krémes  Esti kép  Jó éjszakát  Éretlen vers  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Idő  Reggel van  Jó éjszakát  Reggel van  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Julian Brass gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nagyon különös  Egy bizonyos határt  Paul David Tripp Április 19  Szívem  Ne kapaszkodj magasabbra,  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Alázat  Alázat  Alázat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra 
Bejegyzés Címkék
titulusán szólítsák, tiszteletet ugyanis, tegnapi agymenésed, hadoválás arról, németek legutóbb, unott ásítással, kötelezően felmondott, ócska káder, helyedre tegyelek, rendszerváltás idején, első probléma, diákok ellen, renitens gyerekem, kettes számú, családi pedigrével, első Ricse, iskolai cenzúrával, nevet végül, kongresszusotok kétharmados, hatalom megosztása, időszakban álltál, pénze akkoriban, ellenetek tüntető, köteles beszédet, versenyszférában GDP-t, ipart máig, másodperc termelő, ország legdemagógabb, pártodnak kétharmados, besúgót neveztek, egykori belügyminiszter, komcsi nyugdíjat, pofátok óriási, pártod azzal, emberrel írattatok, ellensúlyok kiiktatásával, hatalommegosztás elve, csak addig, gyerekéért bármikor, múlt kommunista, büntetés nélküli, propaganda videójának, világos kékek, jogsértő pártól, fejenként húszezret, autópályán övhasználat, rendkívüli helyzetre, holnap hajnalt, seggszáj miatt, huszonharmadikát, hatalommegosztás, versenyszférában, középiskolásként, megalapítottátok, huszonegynéhány, revizionistának, rezsicsökkentés, összefoglalóját, kordonbontáskor, forradalmárokat, elmulasztásáért, nerkompatibilis, belügyminiszter, szólásszabadság, rohattliberális, kongresszusotok, jóváhagyásával, választópolgár, diáktüntetésen, nyilvánosságra, ügynöklistákat, mesedélutánról, besúgójelentés, bábáskodásával, megjelenhetett, magánkiadásban, rendszerváltás, elbüszkélkedni, iskolarádióban, megengedhetnék, módosításával, lánytestvérem, imádkoztattad, kitalálhattad, legdemagógabb, szolgálatában, természetesen, kiiktatásával, édesviktornak, kommunistázol, támogatásával, felülírásánál, törekvésetek, méltóztattál, demokratikus, jaszkarizhat, hajlandósága, valószínűleg, megszülettek, elvetettétek, befolyásolni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.